Veelgestelde Vragen en Oplossingen

Je hebt vast nog een heleboel vragen... en dat is ook logisch, de organisatie van een feest is een heel project om te runnen !!
​Wij willen je alvast zoveel mogelijk ontzorgen, en daarom geven we je hier al veel informatie !
Ik heb een contactformulier ingevuld

Daar begint het allemaal mee !!

Wij gaan je nu zo snel mogelijk telefonisch conctacteren. Op die manier kan ik beter begrijpen wat jullie willen doen, en kan ik uitleggen wat wij kunnen bieden. Op basis van deze informatie krijg je dan een eerste offerte.

Let wel, onze weekends zijn vaak zeer druk. Het kan dus zijn dat je een paar dagen moet wachten op ons telefoontje: we proberen al onze contacten te doen op maandag / dinsdag / woensdag te doen... maar geen paniek, we laten sowieso iets weten !

wat zijn de volgende stappen na het eerste contact ?

Ik kom op bezoek !!

Als je akkoord bent met de eerste offerte, dan maken we een afspraak voor een bezoekje, ongeveer een maand vòòr de feest. Ik kan dan ineens de locatie eens bekijken en waar nodig meedenken hoe je best alles kan schikken.

Tijdens dit bezoek kunnen we een heleboel verder bespreken: 

  • Hoeveel gasten komen uiteindelijk ? 
  • Hoe laat zijn je gasten gevraagd ? 
  • Wat gaan we juist eten?
  • en nog zoveel meer....
Komt SpectaCulinair in heel België ?

Helaas niet....

Onze keuken is in Denderhoutem, en we werken dus in de zeer ruime omgeving rond Aalst - Ninove - Geraardsbergen...

Hoeveel gasten mag ik uitnodigen ?

Wij focussen gezelligheid...

Wij verzorgen feestjes van ongeveer 12 tot 20 personen. Hierdoor houden we volledige controle op onze voorbereidingen en de afwerking van de feest bij jou thuis of in een feestzaaltje.

Hoe kies ik het menu ?

Dat is een moeilijke eh...

Maar daarbij helpen we je heel graag !!

Het menu op de website is een voorbeeldmenu. We kunnen daar nog verder aanpassingen doen naar gelang jullie wensen. Jullie als gastvrouw en -heer kiezen hetzelfde menu voor het hele gezelschap.

We zijn ook gewend om met allergenen en dieetwensen om te gaan, dus voor deze gasten passen we met plezier onze gerechten aan.

Ook voor de kids maken we graag een aangepast menu, het is feest voor iedereen !!

Wat moet ik zelf op voorhand nog doen ?

Goeie vraag... wie doet wat ?

Jullie zorgen er voor dat de tafels en stoelen klaar staan, dat er op tafel een tafelkleedje ligt en een beetje versiering. Jullie voorzien ook de servietten zodat alle kleuren en stijlen een beetje bijeen passen.

Wij hebben alles bij wat met het eten te maken heeft, dus borden en bestek, materiaal om te koken en op te dienen... en het eten zelf natuurlijk !!

Mag ik zelf dranken kiezen ?

Of gaan we voor aangepaste wijnen ?

Jullie zorgen voor water, frisdranken en een biertje. 

Voor de apero en de wijnen bij het eten kan je kiezen: wij werken samen met een toffe wijnhandelaar die voor ons altijd de juiste wijnen selecteert die perfect passen bij de gerechtjes. Je mag natuurlijk ook zelf de wijnen voorzien, zolang het maar lekkere wijn is !!

Wat met de betaling ?

Niet onbelangrijk natuurlijk...

Na bevestiging van de feest betaal je een voorschot van 500€. Na afloop van de feest stuur ik je de eindfactuur en betaal je het resterende bedrag.

Wij werken met een zeer duidelijk structuur in onze offerte waardoor het totale bedrag van de feest vastligt. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan achteraf !