• Testimonial Afbeelding

    Wij hebben gisteren super genoten van de communiefeest van Amelie. Iedereen was zeer lovend over het eten en de bediening... Het was echt super! Nog eens bedank Peter en co!!!

    Lien en Wesley
Over Ons

Over Ons

Wil je zelf genieten van je feest ?

Dat is normaal... Hoeveel etentjes en feestjes heb je al niet georganiseerd zonder dat je er zelf iets aan had ? Iedereen kent het wel: dagen op voorhand ben je al nerveus over het menu... wat gaan we maken, lust iedereen dat wel, wanneer kan ik in mijn druk leven nog boodschappen gaan doen ?

En dat is nog maar het begin! Op de dag van het feest worden velen al zenuwachtig van in de keuken te staan, de tafel moet nog gedekt worden, je wilde eigenlijk nog langs de kapper en je kleedje moet nog gestreken worden... Maar daar zijn de eerste gasten al !!

Terwijl iedereen gezellig aan het keuvelen en vertellen is, sta jij nog in de keuken om de laatste hapjes af te werken, of te vloeken op de saus die maar niet wil lukken...

Uiteindelijk is het feestje gedaan en gezellig geweest, maar wat heb je er nu zelf aan gehad ?

Niks... buiten nog een berg afwas de volgende dag....

Wij leveren de oplossing voor jouw feestprobleem !

Met onze Kok aan Huis formule regelen wij alles voor jou: wij doen alle boodschappen en voorbereidingen, we werken de menu af, nemen de afwas terug mee naar huis, en laten je keuken spic en span achter !

Het Cook in a Box afhaalmenu is speciaal gemaakt voor een kleiner gezelschap of voor die speciale momenten tijdens het jaar: jij moet enkel nog de menu opwarmen door onze handleiding stap voor stap te volgen en klaar is kees... Wist je dat je het eerste hapje al op minder dan 5 minuten op tafel zal kunnen zetten ?

Opgegroeid tussen de potten

Hoe ben ik daar nu toe gekomen ? Het heeft er van kindsbeen al ingezeten denk ik... Mijn grootmoeder is heel haar leven kokkin geweest, en als jonge tiener moest ik al mee gaan helpen op de trouwfeesten: tafels dekken, roeren in de champignonroomsaus, afwassen,...

Ik heb dan toch de stap gezet om te gaan studeren, maar het eten in "den alma" was toch niet helemaal mijn ding, dus al snel stond ik op kot te experimenteren met mijn "kookboek voor studenten" in de hand.

Uiteindelijk bleek ik dan als burgelijk ingenieur voorbestemd te zijn voor een carrière in de telecom waar ik heb geleerd om systematisch en planmatig te werken en zo al snel in kon doorgroeien naar een internationaal gerichte functie. Na enkele kleine omzwervingen ben ik dan in het B2B segment terecht gekomen waarbij het begeleiden van onze klanten naar de beste oplossingen cruciaal bleek. Langzaam maar zeker groeide ik naar de top van het bedrijf en leerde ik de nodige vaardigheden bij.... Tot die ene dag... "Peter, het bedrijf wordt overgenomen en je zal ontslagen worden..."

Ondertussen was ik al een paar jaar in avondschool de koks- en hotelopleiding aan het volgen omdat mijn interesse duidelijk nog daar zat. De vele etentjes bij mij thuis werden verfijnder, de borden mooier gepresenteerd, en de complimentjes oprechter !

Tot iemand zei "stop nu eens met het zoeken naar een nieuwe job in de telecom, en begin eens een eigen zaak... waarom niet iets met koken"

En veel meer valt er niet te zeggen... enkele maanden later heb ik een zeer belangrijke stap in mijn leven gezet, en was SpectaCulinair een feit.

Elke jaar opnieuw groeit mijn bedrijf, elke maand zijn er meer feestjes, en elke dag proberen we de klant meer in de watten te leggen... en dit met maar één doel voor ogen:


Jij mag genieten van je feest !